Hans Jeths Fotografie

Over

Met het stilstaande beeld van een foto onderzoek ik mijn rol als fotograaf in relatie tot de verhalen die ik creëer. Met het toevoegen van korte verhalen, gedichten of titels wil ik het beeld van de toeschouwer versterken, verstoren, sturen of verwarren. In verschillende momenten van de tijd, leg ik de onderlinge verhoudingen van personages open. 

Regelmatig breng ik mijzelf als model in een beeld. Dit brengt het verhaal en de relatie met mijn rol als fotograaf, verteller, acteur of model in een ander perspectief.

In 2017 ben ik begonnen met het combineren van zelfportretten met portretfoto’s en portretfoto’s uit oude foto-archieven. Hier voegde ik ook vaak natuurfoto’s aan toe. Een enkel werk is dan opgebouwd uit meerdere - soms wel zes - fotolagen. 

Absurditeit, filosofie en humor kenmerken mijn fotowerk. Ik houd er van om te spelen met fantasie, droom en realiteit. Verwarring over ondefinieerbaar gedrag laat ruimte voor reflectie. 

De fotobeelden worden als prints in beperkte oplages gedrukt op fine art papier.  Sommige werken kunnen ook op Dibond of op Plexiglas geleverd of kunnen worden ingelijst achter museumglas. De tekst wordt los bijgeleverd.

Shop


Blijf op de hoogte van nieuws, nieuw werk en speciale edities.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.


Volg mij op Instagram.

LinkedIn
Contact

Alle fotobeelden en teksten zijn exclusieve eigendom van Hans Jeths en worden beschermd door auteursrecht. Foto's en tekst mogen niet worden verspreid, verzonden, gereproduceerd, gekopieerd of op welke wijze worden gemanipuleerd zonder schriftelijke toestemming van Hans Jeths. Wil je zijn werk gebruiken, neem dan contact op.


Leveringsvoorwaarden

Privacy beleid***


All photo images and texts are Hans Jeths' exclusive property and are protected by copyright laws. His images and text may not be reproduced, copied, transmitted or in any way manipulated without his written permission. If you wish to use any of my images, please contact Hans Jeths.


Hans Jeths Fotografie

Copyright© Jeths Productions, all images + stories 2012-2021  |  www.hansjeths.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK