EN

EN

VITRINE

VITRINE 06 • 07-05-2021

Zine + Print

Jongleren in de regen

VITRINE #6

Jongleren in de regen

Uit de serie: Watersporen (2016) 


Zine

beeldverhaal, 8 foto’s met vertelling
24 pagina’s

21 x 24 cm

Eerste editie: mei 2021 
Fine art print

No. 6

C-print op Fujicolor Crystal Archive Type DPII fotopapier

220 gram

20 x  26,7 cm (+ witrand van 2 cm) 

Oplage: 25 (+2AP)


Van spelen krijg je nooit genoeg. Ook niet als het regent of als het even tegenzit. En als je niet kunt vliegen zoals Duif, dan is er altijd wel ergens een luifel waaronder het droog is om ideeën uit te broeden of om te jongleren. 

Jongleren in de regen is het verhaal van Beer en Duif. Ze vermaken zich prima samen, ieder op hun eigen wijze. 

Het beeldverhaal ontstond in 2016. Ik reisde in een treintje door de bergen in het zuiden van Zwitserland. Het regende en ik werd geraakt door de tijdloosheid van het landschap en de regen. Ik maakte foto’s die tot beeldverhalen leidden: Watersporen. Tijdens het schieten van de foto’s voor Jongleren in de regen, werd meteen het idee voor dit verhaal geboren. 

De zine bestaat uit 8 beeldverhalen: foto’s afgewisseld met korte tekstfragmenten. Vormgegeven op gebroken warm wit papier (Roman  90 gram), met een stevige kaft (270 gram). Naast de zine, is er een fine art fotoprint te koop, foto #6 uit de vertelling. Genummerd en gesigneerd. 

C-print Jongleren in de regen #6

< VORIGE | VOLGENDE >

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.