EN

NL | EN

NU TE ZIENINTERVALLEN

22.01 - 19.02 2021

Deze vijfde online show bestaat uit een serie tweeluiken en een vierluik geschoten vanuit een trein, ergens rijdend door het Nederlandse landschap. 

OVER BEELDT

Beeldt zijn digitale fotocomposities, vergezeld door korte verhaal- of poëziefragmenten. Beeld en tekst zoeken verbinding. Ze versterken, ontregelen of verwarren elkaar en leggen de relatie tussen toeschouwer, speler en personage bloot. Lees meer


BEELDT COLLECTIE

In de zomer van 2019 ben ik begonnen om mijn omvangrijke Beeldt-werk, dat ik sinds 2012 maak, opnieuw te bekijken. Het was de hoogste tijd om mijn werk te gaan ordenen, te selecteren en het te gaan presenteren aan publiek. Het geselecteerde werk is inmiddels ondergebracht in de Collectie.


BEELDT SHOW

Om de vijf weken stap ik in de rol van curator. Ik selecteer werken uit het depot en ik maak een selectie voor een online expositie. De Show blijft 4 weken te zien. Daarna gaan de werken terug in het depot. 

Lees meer

Blijf op de hoogte


BEELDT SHOP 

Werken die in de Show te zien zijn, zijn te koop in de Web Shop

Ontvang Beeldt updates 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor het meest actuele nieuws over Beeldt, inclusief informatie over aankomende shows, het laatste werk en achtergrondinformatie.

Alle afbeeldingen en teksten zijn exclusieve eigendom van Hans Jeths en worden beschermd door auteursrecht. Foto's en tekst mogen niet worden verspreid, verzonden, gereproduceerd, gekopieerd of op welke wijze worden gemanipuleerd zonder schriftelijke toestemming van Hans Jeths. Wil je zijn werk gebruiken, neem dan contact op.

LEVERINGSVOORWAARDEN


_____


All images in BEELDT are Hans Jeths' exclusive property and are protected by copyright laws. His images and text may not be reproduced, copied, transmitted or in any way manipulated without his written permission. If you wish to use any of my images, please contact Hans Jeths.

English website


Copyright© Jeths Productions, all images + Stories 2012-2021Leveringsvoorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.