EN

WELKOM BIJ BEELDT

OVER BEELDT

De verhalen in Beeldt wakkeren nieuwsgierigheid aan. Ieder werk bestaat uit een of meer foto’s en wordt vergezeld door een tekst. Ik noem het: fotoperformance

Lees meer


BEELDT COLLECTIE

In de zomer van 2019 ben ik begonnen om mijn omvangrijke Beeldt-werk, dat ik sinds 2012 maak, opnieuw te bekijken. Het was de hoogste tijd om mijn werk te gaan ordenen, te selecteren en het te gaan presenteren aan publiek. Het geselecteerde werk is inmiddels ondergebracht in de Beeldt Collectie.


BEELDT SHOW

Om de vijf weken stap ik in de rol van curator. Ik selecteer werken uit het depot en ik maak een selectie voor een online expositie. De Show blijft 4 weken te zien. Daarna zullen de werken teruggaan in het depot. Wil je werk uit het depot bekijken? Dat kan. Mail me. Ik stuur je dan een link van het betreffende werk of de serie.

Mijn eerste Show Lessen in Wachten en Dragen was te zien van 4 september - 2 oktober 2020. De volgende Show Niemandsland is vanaf 9 oktober tot 6 november 2020. 

Blijf op de hoogte


BEELDT SHOP 

Werken die in de Show te zien zijn, zijn te koop in de Web Shop. Je kunt hier direct online bestellen. 


Iedere maand een nieuwe Show 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief. Lees over de komende Show, nieuw werk en achtergrondinformatie over Beeldt. Mis het niet!

NIEUWSBRIEF

Alle afbeeldingen en teksten zijn exclusieve eigendom van Hans Jeths en worden beschermd door auteursrecht. Foto's en tekst mogen niet worden verspreid, verzonden, gereproduceerd, gekopieerd of op welke wijze worden gemanipuleerd zonder schriftelijke toestemming van Hans Jeths. Wil je zijn werk gebruiken, neem dan contact op.


LEVERINGSVOORWAARDEN


***All images in BEELDT are Hans Jeths' exclusive property and are protected by copyright laws. His images and text may not be reproduced, copied, transmitted or in any way manipulated without his written permission. If you wish to use any of my images, please contact Hans Jeths.


Copyright© All images + Stories 2012-2020 Jeths Productions

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.